Divertisment

ANM anunţă cod roșu şi portocaliu de vânt puternic în mare parte din ţară

Administrația Națională de Meteorologie a emis cod roşu, cod portocaliu şi cod galben de vânt puternic pentru mai multe regiuni din ţară.

Citește tot articolul pe Antena3.ro:
www.antena3.ro/emisiuni/in-fa...

În faţa Naţiunii prezintă cele mai importante ştiri din România şi din lume.

Comentarii: 7 

 1. Viorel Calota

  Viorel Calota

  Acum 5 Zile

  Salamul 39 nu va spaimatati nici de cina care bintuie ziua nici de molima intipul nopți omie să cadă la dreapta ta și zece mii de cealaltă cade tine nusatige și vei vedea cu ochi amin pocaitava să nu veniți la judecată și să beți din paharul minori lui dumnezeu amin

 2. Radu Tamas

  Radu Tamas

  Acum 4 Zile

  Atj si bagat-o! Muzica pentru crime, violuri, talharii, inundatii, accidente... E iarna panicatilor deformatori de opinie! I A R N A !!! Sau DECAT iarna.

 3. Aris Aris

  Aris Aris

  Acum 6 Zile

  Aa deci incalzirea globala s-a terminat sa inteleg😂😂

  • Maria Elena

   Maria Elena

   Acum 6 Zile

   Nu rade ca acest fenomen este foarte dăunător.. grav dăunător încălzirea globala Mulțumesc

 4. Trecătorul Cristian

  Trecătorul Cristian

  Acum 6 Zile

  Dragi creștini, în aceste vremuri critice, Biblia ne spune că avem 3 eroi de urmat, pe Dumnezeu, Isus Hristos și Copiii lui Israel, ca exemple de urmat în viața noastră de zi cu zi. Dacă în rugăciunile tale nu ai primit răspuns la ,,, A fi vaccinat sau a nu fi vaccinat ,,,, înseamnă că te-ai grăbit în rugăciuni ,,,, dar nu este nimic pentru că Dumnezeu i-a trimis pe copiii lui Israel pentru noi Creștinii să-i urmeze! Dar ce vedeți ,, toți Copiii lui Israel sau Vaccinați ,, ,,,, așa că să urmăm exemplul Copiilor lui Israel și să ne vaccinăm! Dumnezeu să vă binecuvânteze că ați ales calea pe care trebuie să o urmăm cu toții!! Amin Aleluia. PS. crede si nu cerceta ! Pace tuturor !

următor