Divertisment

Ionel Boeru, omul care i-a împușcat pe Nicolae și Elena Ceaușescu: „Am lăsat cadavrele acolo

Cadavrele Ceauşeştilor au fost pierdute pe stadionul Ghencea.

Comentarii: 698 

 1. Steluta Preda

  Steluta Preda

  Acum 2 luni

  De ce i-ai umilit ma nemernicule? I-ai legat ai dormit bine ? Să-ți dea Dumnezeu tot ce stie el ca meriti! Esti erou de tinichea .

 2. Liza Ina

  Liza Ina

  Acum 2 ani

  Nu stiu daca Mircea Badea a fost sincer in reactia pe care a avut-o atunci cand a auzit de bataia de joc asupra acelor cadavre, dar a avut o reactie umana pe care noi nu o mai avem demult in fata unor astfel de orori !!!

 3. Vali Kalamida

  Vali Kalamida

  Acum an

  Asta nu e omul care a impuscat 2 oameni.Nu e demn de denumirea rea de om.

 4. Leto Adreides

  Leto Adreides

  Acum an

  voi stiti pe cine l-ati executat? pe cel care afacut Romania! un adevar presedinte pentru tara lui,in 30 de ani n-ati facut cat a facut el intr-o 1ora

  • Tania

   Tania

   Acum lună

   Dar tu ce-ai facut pt tara asta?

  • covrig = minciuna masonica

   covrig = minciuna masonica

   Acum 2 luni

   @marius santamarian gunoi ești tu. Mars

  • marius santamarian

   marius santamarian

   Acum an

   Un gunoi, asta a fost. Președinte adevărat poate pentru pupincuriști ca tine.

 5. ION POPESCU

  ION POPESCU

  Acum an

  " fabricile erau necesare si foarte competitive, dar minciunile despre astea sunt facute de cei care au dat lovitura de stat din 1989. Romania vindea adidasi de calitate si in SUA iar eu stiu foarte bine ce calitate producea tara noastra care ajunsese pe locul 5 in lume si era putere mondiala. Tu spui ca Ceausescu a fost rupt de realitate? nu stii cum a cladit el tara si ce a facut peste hotare pentru tara? inseamna ca trebuie sa te mai documentezi fiindca toate astea s-au distrus intentionat dar si jefuit de nemernicii astia ce ne conduc de 30 de ani ( aproape 31). Exact cum spunea: Petre Tutea - Epitaf „Ceausescu a condus Romania timp de 24 de ani. Nu se poate spune ca era „bine” pe vremea lui Ceausescu, dar putini stiu cum era Romania inainte de Ceausescu! Acest conducator a fost pentru tara asta ceea ce au fost Kemal Ataturk pentru Turcia si Abdel Nasser pentru Egipt: TATAL NATIUNII! Ceausescu a scos Romania din Evul Mediu, de la lumina lumanarii, la lumina electrica, de la carul cu boi, la intreprinderi producatoare de automobile, camioane, tractoare, locomotive si avioane… Nu stiu daca, pastrand proportiile, exista performante asemanatoare in istorie - poate Ramses cel Mare! Ceausescu a dictat sa se ridice scoli, spitale, diguri, baraje, hidrocentrale, cai ferate, aeroporturi, baze militare subterane, lucrari hidrotehnice portuare, flote de avioane si vapoare, irigatii pe mii de hectare, poduri impresionante, ba chiar si… autostrazi. In 24 de ani amarati, rastimp in care a platit datoriile si a dublat populatia urbana! De fapt, este incredibil! Daca stiti despre ce vorbesc veti vedea ca performantele lui Ceausescu frizeaza imposibilul. Si, peste asta, a pastrat DEMNITATEA acestui POPOR DE… TAMPITI!”

  • Steluta Preda

   Steluta Preda

   Acum 2 luni

   @David Samuel unde era ma saraca? Avea industrie , etc si mancam produse fara pesticide nu gunoaiele ue

  • Steluta Preda

   Steluta Preda

   Acum 2 luni

   Ati uitat de metrou!

  • Florin adrian Paiu

   Florin adrian Paiu

   Acum 3 luni

   @David Samuel vezi să nu te îneci de la înfulecă kktul

  • Florin adrian Paiu

   Florin adrian Paiu

   Acum 3 luni

   @Octavian Dumitrascu ești varză teligentule

  • tomitacazi

   tomitacazi

   Acum 5 luni

   ION POPESCU, vreau să vă felicit pentru că judecaţi bine şi ştiţi să apreciaţi. Eu cum se spune, pe viu, toată această perioadă cu Ceauşescu am trăit-o, o parte cu Gheorghiu Dej, ba şi atunci când am fost ocupaţi de armata sovietică. Şi toate cele amintite de dumneata, au fost înfăptuite greu cu foarte, foarte multă muncă. Şi toţi eram fericiţi că ne ridicăm ţara, că ne ridicăm traiul. Deloc nu ne-a trecut atunci prin cap să fugim în occident. Occidentul a fost cel care ne-a distrus moralul, prin minciunile lor, de ex. din "Europa liberă", "Vocea Americii", ş.m.a. Apoi toţi proştii deveneau membru de partid fără de convingere, astfel devenind răufăcători şi mari hoţi. Toţi aceştia, "marii comunişti", le-au dorit moartea. Pentru că Ceauşescu era împotriva hoţiilor şi pedepsea. Apoi Ceauşescu nu a semnat nimănui sentinţa, la cei condmnaţi la moarte.

 6. Mihai Iancau

  Mihai Iancau

  Acum 11 luni

  Incredibil !!!!!!cum puteți trata acest subiect ,cu atât de multă impertinenta și supeficialitate ..... nu am mai auzit la nimeni in lume ca un popor creștin sa-și execute conducătorii de Crăciun. Vai de sufletele noastre !!!

  • ionut mititelu

   ionut mititelu

   Acum 24 Zile

   Era un pericol foarte mare de a veni un comando de eliberare a celor doi conducatori, si toti cei prezenti erau in pericol se puteau impusca intre ei pt ca din acel anturaj putea fi oameni corupti si loiali, era o paranoia ft mare. Tocmai a vrut sa fie craciunul din intamplare. De ex comando care lau executat pe bin laden nu tine cont de ce zi e, daca mai amana o zi , poate sansa lor trece iar un conducator de tara poate intra , in buncar, tunel subteran, sau poate inlocui oricand cu un dublu , adica cineva ce seamana cu el. Stiu ca e pacat dar asta e explicatia.

  • Florin adrian Paiu

   Florin adrian Paiu

   Acum 3 luni

   @Vlad The Impaler "fratele " e din servicii. Intoxică contra cost

  • Paula Pro

   Paula Pro

   Acum 3 luni

   Da...tocmai de Crăciun a ajuns și,,vaccinul "în țară!

  • Vlad The Impaler

   Vlad The Impaler

   Acum 4 luni

   @David Samuel ce criminal ma, frate evreu?

  • David Samuel

   David Samuel

   Acum 5 luni

   Da' dar, 'conducatorul' ala era un criminal fara pic de ratiune. Nu e o problema. Chiar o binefacere.

 7. Ionel Bordeianu

  Ionel Bordeianu

  Acum an

  Istorie - domnule . Ramane o poveste .

 8. Viata Farazahar

  Viata Farazahar

  Acum 9 luni

  Nu vă mai învinuiți, nu sunteți dvs. vinovat, ordinele au venit de sus, de foarte de sus, nici măcar din România... Dumnezeu să-i ierte şi pe soții Ceauşescu şi pe dvs. şi pe noi, pe toți.

 9. Nina Radu

  Nina Radu

  Acum an

  Ne au păcălit bogații și străinii

 10. Chitriuc Viorica

  Chitriuc Viorica

  Acum 3 luni

  Alooooooo??? Cum este posibil sa nu fie pedepsit asemenea specimente??? Alooooooo Romania??? 🇷🇴🌍

 11. Nicolae Ursulescu

  Nicolae Ursulescu

  Acum an

  Tot respectul pentru acest material da este adevarat tot ce zice domnul căpitan fost eu am fost in armata pe timpul ala am facut armata in mai multe locații dar revoluția mă prins în constanța pe timpul ala după data de 22 decembrie se trăgea în constanța de mama focului în port rar teroare am avut un coleg din timișoara care a murit dar ce mă irită faptul caci toată lumea îl condamnă pe domnul ofițer pe timpul ala nu puteai spune nu pot sau nu vreau e real obligat în primul rînd ca si ofițer în al doilea rînd dafise un jurământ pe care toată lumea îl știe erai obligat prin jurământ să-ți aperi patria si conducătorii!!!!! Daca nu erai mazilit si tu si familia nu condamnați pe nimeni pentru ca in primul rînd era mai bine pe timpul lui ceausescu si in al doilea rînd există un dumnezeu faptele si comportamentul nostru de zi cu zi în toată această viață pe care o avem pe acest pământ dumnezeu ne va judeca in parte chiar daca crezi sau nu crezi in dumnezeu tu răspunzi în fața lui nu eu nici tu nici alți asa a fost scris în ceruri sa se întîmple asa da întîmplat cînd omul moare se duce în pământ din pământ ie facut in pământ va merge noi ca si muritori pe acest pământ nu avem dreptul de a judeca omul pe om îl va judeca dumnezeu cînd mori te duci in 4 scînduri într-un coșciug și nu iei cu tine nimic decît faptele tale vor rămâne pe acest pământ ca si amintire eu sunt ortodox si nu condamn pe nimeni pt nimic dumnezeu le va da la fiecare după faptele lui doamne ajută!!!!!

 12. Dorina M

  Dorina M

  Acum an

  Întrebare Cat de agitat ați fii în fata unui pluton de ezcutie? Ați omorât inamicul...Va considerați demni de admirație? Sunteți viteaz Ați omorât doi Bătrâni legați. Ne meritam soarta aceasta de îngenunchiati la porțile Europei.

  • Jeni Constantin

   Jeni Constantin

   Acum 3 luni

   Abia acum am gasit aceasta stire...aceasta discutie oribila,facuta cu indiferenta si lipsa de orice urma de omenie. Perfecta dreptate ai,draga mea !!👍👍🌹

 13. Adrian Barbulescu

  Adrian Barbulescu

  Acum an

  Imi pare rau ca sunt contemporan cu ei. Să spui că Ceausescu a fost recalcitrant este de o prostie rară. Mai ales când știa că o să fie asasinat, si de cine. Dar asa e în viața, mâna care te a hrănit, e mâna cu care te ștergi .....

  • covrig = minciuna masonica

   covrig = minciuna masonica

   Acum 2 luni

   @pierre-michel Grenoblais ce nume ai. Ești roman ai? 😂

  • slkozma is here

   slkozma is here

   Acum 3 luni

   Pai asta e problema ca nu prea ne mai hrănea nea nicu

  • pierre-michel Grenoblais

   pierre-michel Grenoblais

   Acum 7 luni

   Vezi sa n ajungi si tu dupa nea nicu

  • pierre-michel Grenoblais

   pierre-michel Grenoblais

   Acum 7 luni

   Ba nene ai fost acolo sa vezi , pe cine a hranit nea nicu bah pe mata?

 14. Stanislav Covalschi

  Stanislav Covalschi

  Acum an

  Eu moldovan din Basarabia sunt șocat de evenimentelem tragice din 25.12.89, de atitudinea celor care au participat la farsa procesului asupra familiei Ciaușescu. Oameni buni, era sec.XX......

 15. Tudor Tibi

  Tudor Tibi

  Acum 10 luni

  Sângele lor va fii,pe capul tău. Nu uita dumnezeu te va trage la răspundere...😢😢🇷🇴

  • Ileana Cantaragiu

   Ileana Cantaragiu

   Acum 27 Zile

   A fost obligat,și nu știa din prima ce trebuia să facă.

  • Florin adrian Paiu

   Florin adrian Paiu

   Acum 3 luni

   @JEdi Mk marșșș strigoiule

  • JEdi Mk

   JEdi Mk

   Acum 3 luni

   PS: sa ma tuf si in zeul tau LOL :)

  • JEdi Mk

   JEdi Mk

   Acum 3 luni

   sa ma tuf pe Ceausescu si pe iubitii lui mwe Ceausescu si securitatea

 16. Delia Marini

  Delia Marini

  Acum 11 luni

  Criminali nu au credinta nu au remuscari .

 17. Constantin Cristescu

  Constantin Cristescu

  Acum 8 luni

  Daca Ceausescu ar fi vrut sa demonstreze ca dupa el Romania va regresa, alt cuplu mai potrivit decat Ion Iliescu si Petre Roman n-ar fi gasit. Consecintele "libertatii" fara de care unii nu mai puteau: sunt transformarea industriei in fier vechi (Romania a exportat dupa 1990, 60 de milioane de tone fier vechi), desfintarea a 4 milioane locuri de munca (in 1989 erau aproape 10 milioane), datorie externa peste 100 miliarde euro, pierderea pietelor externe, ocupate in prezent de tariile ocidentale si de China comunista, tragedii nenumarate ca urmare a migratiei (despartiri in familii, copii lasati de izbeliste, femei obligate sa se prostitueze, umilinte). Din comentarile care s-au postat rezulta ca poporul roman are constiinta. Totusi acest popor minunat se lasa manipulat si are un "talent" deosebit in a-si taia craca de sub picioare, de a se auto distruge. Lipsesc comentariile celor cu salarii imense si pensii speciale: Normal, ei sunt multumitii !

 18. Monica Hesni

  Monica Hesni

  Acum an

  Un om stăpânește peste alt om ca sa l faca nenorocit! Cu câtă seninătate vorbiți de moartea lor!....Totuși au condus o tara destul de binișor!

 19. AURELIA MIHAI

  AURELIA MIHAI

  Acum an

  Aşa a fost să fie ! Adevărul că ne-am bucurat cu toții şi zm crezut că am scapat de suferinze !

 20. Alex Viorel

  Alex Viorel

  Acum an

  Nu trebuia împușcați oameni buni trebuia să lase să conducă Na mai departe au fost niște conducător foarte bun Nu co in ziua de astăzi îmi pare rău pentru ce a făcut acest om Cum îl cheamă Nu mă interesează Dar nu era bine ce a făcut doar acum Dumnezeu are grijă de dânsul și de fiecare numai de dânsul și fiecare cu legea lui vor fi judecați după cum după cum a făcut înțelegeți nu trebuie împușcați părerea mea Am 26 de ani și nu știu îmi ia plăcut oamenii ăștia din cu tot sângele lor rece sau cald cu na avut dar au fost niște oameni excepțional pentru mine ca om tânăr nu Trebuiau împușcați asta era toată treaba trebuie au închis altceva dar nu împușcați în așa stil mie nu mi sa apărut moartea unui om un rezultat nu trebuie mai repede închis și Puiu și alții în locul lor cum au fost după ce au fost împușcați alții în puși ca președinți în locul lor dar nu trebuie împușcați Asta e părerea mea acuma na sa întâmplat timpul trecut nu avem ce să facem toți vă fie toți vom fi judecați după cum am plătit pe lumea asta și cu asta basta Și așa se apropie și atunci să vedem ce socoteală îi dăm la fiecare fiindcă fiecare Dumnezeu fiind fiindcă Fiecare om are Dumnezeului și nu e

 21. A T

  A T

  Acum 2 ani

  Vorba romaneasca, “dupa razboi multi viteji”, cam asa este atitudinea multora dintre noi. Desi, personal consider ca sotii Ceausescu ar fi meritat un alt tratament, nu ajuta ca sa il judecam pe Ionel Boeru pt ceea ce a facut. El, a fost educat de sistemul din aceea vreme ca sa asculte si sa execute ordinele. Cred ca fiecare dintre noi, fiind in situatia lui, am fi procedat exact la fel. Insa, este foarte usor, dupa 30 de ani sa incepem sa dam cu pietre... Cine mai intelege si poporul roman??? Nu l au vrut majoritatea mort pe Ceausescu, de ce il judecam pe cel care a ascultat un ordin si a facut pe plac poporului roman???

  • Octavian Dumitrascu

   Octavian Dumitrascu

   Acum an

   @Vetuta Veta Daca te opreai la "taran", ti-as fi dat dreptate

  • Vetuta Veta

   Vetuta Veta

   Acum an

   Aiurea !omul asta a impuscat un taran inteligent si patriot ,si comunist .Asa a picat RO la zaruri ,cand mai marii EUROPEI ai anilor dupa razboi si au impartit zonele de influenta .De aia a fost comunism.Comunismul nu fost inventat dr Ceausescu .

 22. Alin Mihai

  Alin Mihai

  Acum an

  Nu stiu cum de poate dormi acest om! Dumnezeu te va judeca aspru

  • Alin Mihai

   Alin Mihai

   Acum an

   Sunteti toti o apa si un pământ,escrocilor si porcilor mizerabili ce sunteti inclusiv mass media

 23. gnedelcu7

  gnedelcu7

  Acum 2 ani

  Pace! Penibil... Dupa 100 de ani ...alte comentarii se vor scrie...

 24. Cristian Csizek

  Cristian Csizek

  Acum 2 ani

  Asta e un criminal sau un erou!? Nu inteleg exact ce cauta acest distins la tv..

  • Octavian Dumitrascu

   Octavian Dumitrascu

   Acum an

   Care este diferenta? Pentru ca, dupa mine, diferenta dintre erou si criminal e data de evolutia ulterioara a lucrurilor. Pana la urma, in lumea celor care traiesc in aceasta matrice a varsarii de sange, este o chestie de perceptie. Daca intrebi un om normal, presupunand ca vei gasi unul, el iti va spune ca este un criminal care a ucis doi criminali, la ordinele altor criminali. Daca, insa, intrebi la intamplare, cei care iti raspund se vor imparti intre cei care il considera pe Ceausescu un criminal si pe nenea asta "erou" si cei care il considera pe el criminal si pe Ceasca erou. Asadar, raspunsul la intrebarea ta, in loc sa evidentieze calitatea de erou / criminal a celui in cauza, va evidentia calitatea de om sau monstru a celui care iti raspunde. Acest om, a facut in 89 ceea ce poporul cerea. Acum, poporul regreta si e gata sa-l judece si condamne pe cel care a comis crima ceruta de el. Poporul are o responsabilitate mult mai mare decat va fi vreodata dispus sa accepte.

 25. Angelica Ene

  Angelica Ene

  Acum 10 luni

  Stănculescu, Gelu Voican, Măgureanu împreună cu tine si ceilalți iadul vă mănâncă. Te mai umflă si râsul. Aș avea curajul să te intreb personal, dacă-ți place in ce hal a ajuns România. Mai si spui că ați băut coniac. Te mai umflă râsul. De unde stii tu ca nu există dzeu? Pt tine si ceilalți care ia-ti omorât, clar nu există Dzeu, există iadul care vă așteaptă. A

 26. marius iosif

  marius iosif

  Acum 11 luni

  Mascota "RoBingo". Multumeste lui Pacepa ca te-ai ales si tu cu un "rol in film"

 27. Nicolae Babeanu

  Nicolae Babeanu

  Acum 9 luni

  Și ,ASTĂZI, după 32 de ani dr la "lovitura de stat" de atunci, CE DEZASTRU s-a ales de TOATĂ ROMĂNIA, care a PIERDUT TOTUL, a ajuns O ȚARA FALIMENTARĂ, o COLONIE JEFUITĂ TOTAL de TOATE BOGĂȚIILE EI, prin DISTRUGEREA TOTALA a INDUSTRIEI ȚĂRII,fapt ce, ulterior, ( pâna in ziua de azi)a condus la EMIGRAREA a ~ 6.000.000 de ROMÂNI care azi, muncesc pentru dezvoltarea țărilor din Occidentul ,Europei

  • slkozma is here

   slkozma is here

   Acum 3 luni

   "Industria" noastră era o mizerie de pe vremea lui, tot ce vezi acum de rahat, sistemul de învățământ, spitalele cine crezi ca le-a lăsat așa, toate astea pentru ca își dorea regele casa parlamentului

 28. Stefan Varadi

  Stefan Varadi

  Acum an

  Când ucizi pe oameni vinovați de sângele altor oameni, nu ești vinovat inaintea lui Dumnezeu . Dar dacă nu crezi că există Dumnezeu, deja ești vinovat dl capitan, Ioan 16.8,9;Duhul va dovedi lumea vinovată, nu de omor, ci de tăgăduirea că nu recunoști că ar exista un Dumnezeu. Și omul se descarcă de cunoașterea lui Dumnezeu prin neparticipare la auzirea Cuvântului Său. Și prin scoaterea din conștiință a termenului de Dumnezeu, inlocuindu-l cu creația Lui, adică cu natura pe care a creato pt om, și existența vieții într-un trup de carne, firește din pământ, și care fără suflet și duh, se decscompune. Deci noi oamenii nu suntem la întâmplare aici pe tera, cum ne-au îmbâcsit mintea cu Darvin și evoluțiea lui, toate sunt minciuni, ca să-l scoată pe Dumnezeu din preocupările noastre, ca și cum nu ar exista. Rom 1.28,29; și versetele 16,17, de la 18 la 21, și de la 28, la 32; Totuși El a făcut toate lucrurile, și pe om l-a conceput în uterul mamei, Psalmul 139.16; încă știința nu știe exact toate detaliile cum se concepe un nou om, și nu înțelege că viața noastră stă în Dumnezeu, căci dacă și-ar trage El mâna înapoi, tot ce are suflare ar pierii. Cartea Iov 34.14,15;

 29. SpitfireJJ

  SpitfireJJ

  Acum lună

  Ceausescu a fost impuscat degeaba. Sunt surprins ca nimeni nu a pus intrebari dupa revolutie sa cheme persoanele din acel proces si cei care au dat ordinul la intrebari. Sa explice motivul pt care au fost executati. Romania nu are pedeapsa cu moartea in Constitutie, sotii Ceausescu nu apar sa fi facut demersuri sa evadeze, sa ameninte. Nu a intrat nimeni peste ei sa ii elibereze, pareau pasnici. Persoanele care au dat acel ordin e clar ca aveau alte motive. Revolutia a fost un haos total si asta e f nasol. Armata s-a intors importiva sefului statului. Pt ce baza a fost Ceausescu prins in primul rand si dus la Targoviste? Armata trebuia sa il apaere de protestanti. Iar acest sef de pluton de executie pare mult prea comfortabil sa vorbeasca public de o executie care a fost absolut ilegala. Ma mir ca acesti oameni nu au fost ulterior arestati. Cei care au dat ordinul si acei 3 care l-au impuscat. La Otopeni dupa ce s-a intamplat ce s-a intamplat, ofiterii au mers ani de zile la proces sa explice ce s-a intamplat su unii au primit inchisoare. Iar astia care au impuscat in fata camerei un sef de stat si nimeni nu reuseste sa ofere un motiv, nu au patit nimic. Interesant. Toata lumea parea f fericita ca Ceausescu a fost impuscat atunci. Omul a platit datoria externa a Romaniei ma rog. Si daca omul era acuzat ca a omorat multi oameni in timpul mandatului sau, unde sunt dovezile? Ala nu a fost proces. Exact asa cum am crezut, aia au fost condamant la moarte inainte de proces. Faptul ala singur ar fi trebuit sa bage acei oameni la inchisoare. Interesanta toata treaba asta. Cum de nimeni nu nu face, nu a facut nimic. A dat Ceausescu un ordin sa se traga in populatie? Ma rog, lipsesc bucati din Revolutie, toata povestea e formata din cateva secvente fara continuitate. Ca si cum te-ai uita un film vazand doar parti din el. Revolutia pare sa nu aibe inceput, apar oameni manifestand dupa care se opreste filmarea si sarim la o executie a sefului statului si armata cu transportoare pe strada, baricade, foc, gloante. Ceausescu fugea de pe acoperis, mergea unde? Pilotul l-a tradat? Ceausescu a fost gasit si arestat. Ok. Pai faptul ala singur arata ca armata a fost cea care e de vina pt revolutie din moment ce ei l-au prins si executat. A explicat careva din MApN de ce l-au retinut? Ceausescu era pe un balcon, vorbea unei adunari, era inconjurat de securitate. Momente mai tarziu era retinut de MApN. De ce? Ma mir ca se intreaba nimeni. Nu e clar la sefia MApN a facut asta si ca sefia MApN a cauzat lovitura de stat?

 30. Sorin 1975

  Sorin 1975

  Acum 10 luni

  Nu regret această, misiune dar regret că am luat două vieţi, nu are nici o logică

 31. Vali Jymmy

  Vali Jymmy

  Acum an

  Cine are puterea si cine poate, sa omoare reptitla asta. Si familia lui cu totii. Ca si el a omorat o familie si a distrus tara asta. Ce a facut Ceausescu nu o sa mai faca nimeni si toti care citesc comentariul asta cred ca imi dau dreptate. Romania era o tara fara datorii si cu locuri de munca. Intradevar greu...dar toti aveau un loc de munca si o meserie, nu ca acum cand si daca vrei sa lucrezi trebuie sa te milogesti ...sa ai facultati ca sa dai la lopata...dute ma nene...In fine. De 10 ani sunt in japonia si sa fiu sincer o sa iau cetatenia japoneza, la fel ca oricare roman care e plecat unde e mai bine . In Romania sa ramana doar cine a avut de aface cu uciderea Ceausestilor ca sa ii omoare Rusii. Fuck Romania

  • Tanasa Mariana

   Tanasa Mariana

   Acum 6 luni

   Așa e noi suntem in Germania. Cum poate acest om să fie linistit si să povestească așa ca si cum ar povesti scufita roșie.?

 32. Tanasa Mariana

  Tanasa Mariana

  Acum 6 luni

  Păcatele nu ti le poate lua nimeni,E greșit. Vei merge cu ele unde meriți. Vei vedea că numai Dumnezeu poate să ierte atunci cînd ne pare rău cu adevărat. Vei vedea cînd te vei întîlni cu creatorul ,dacă nu crezi că el există. Imi pare rau să văd asemenea oameni fără dumnezeu.

 33. Andreea Stefan

  Andreea Stefan

  Acum 2 ani

  Rușine un om care la vârsta lui minte de îngheață apele, crezi tu... ca noi suntem idioți.. sau proști... ai apărut tu după atâția ani să ce... România sa schimbat popurul nu mai poate fi manipulat... gata lasă-ne și dute...

  • ozzy

   ozzy

   Acum an

   Am mai vazut oameni pe aici care sustin ca au omorat pentru ceausescu si acum sunt mari credinciosi sau mari pastori

 34. Florin Ionescu57

  Florin Ionescu57

  Acum 11 luni

  părerea mea era mai bn să-i îlăturați pur și simplu de la putere....și nu faceați așa un mare păcat...asta dovadă că erați foarte înapoiați...au facut multe pt.voi.....și nici măcar nu v.ați dat seama..iar aștia nu fac nimica și îi lăsam în continuare să ne distrugă...Aplauzele mele

  • Elena Milos

   Elena Milos

   Acum lună

   Ne meritam soarta

 35. Aura Aura

  Aura Aura

  Acum 5 luni

  Ce suflet ai avut viata tio da Dumnezeu nu a fost razboi sai impusti poti durmi noaptea mai vi si sa povestesti acum cind tara arata as ar trebui sa te ascunzi sufera tot poporul de rind dupa tradarea voastra ramine da te faca erou cei ce a vindut tara

 36. scorpion scorpion

  scorpion scorpion

  Acum 2 ani

  Asa Este! Cine ucide o persoana ai ia pacatele!

  • Among Gods

   Among Gods

   Acum 2 luni

   Asa a fost judecata Lui Dumnezeu. Pentru a fi iertat Ceausescu , sa ajunga in Rai

  • Viata Farazahar

   Viata Farazahar

   Acum 9 luni

   importanta este pocainta

  • Luca Lazar

   Luca Lazar

   Acum 11 luni

   Păcatele nu exista .

  • scorpion scorpion

   scorpion scorpion

   Acum 2 ani

   I.D 007 Tastiera mea nu e in limba romana! Daca te deranjeaza nu citi!

  • I.D 007

   I.D 007

   Acum 2 ani

   Si cine citeste o carte este in stare sa scrie corect gramatical.

 37. verona murariu

  verona murariu

  Acum lună

  Nu cumva ăsta o avea și pensie specială ? Și ziceau că au tras în oameni "teroriști lui Ceaușescu ", și au rămas pe un stadion .....incredibil...

 38. Corina Dinu

  Corina Dinu

  Acum an

  Toată viața ii veti avea pe conștiință "domnule!!!!!

  • Abigail 171

   Abigail 171

   Acum an

   De unde conștiința ??? Nu se observa câta mândrie și siguranța pe fapta săvârșită ?

 39. Vali Kalamida

  Vali Kalamida

  Acum an

  o sa se vina vremea sa il cunosti pe Dumnezeu,fata catre fata.Si nimeni nu iti poatr lua pacatele asupra lui.Ale tale sant pacatele si vei da socoteala ptr.ele Nu te culca pe o ureche

 40. Andreea și atât

  Andreea și atât

  Acum an

  Dumnezeu sa te ierte pentru că ai contribuit la acest asasinat și pentru că ai vândut viitorul copiilor tai, nepoților tai, urmașilor tai precum și a urmașilor noștri. Dumnezeu sa te ierte pentru că NOI, cei cerebrali NU te vom ierta niciodată! Trădător de neam și patrie, urmările păcatelor tale sa se răsfrângă asupra familiei tale până la al N-șpelea neam, sa va chinuiți precum se chinuie românii noștri în DIASPORA și niciodată să nu aveți liniște! Putoare anti-comunista, ești fericit acum că nu îți vezi cu lunile/ anii copiii plecați la muncă în străinătate ( că sigur ai și tu) ? Ești fericit că mori de foame acum, dar ai " democrație"? Sper sa mori in cele mai groaznice chinuri și toți urmașii tai sa fie bântuiți de faptele tale pe veci! Stai liniștit, Dumnezeu nu doarme :) veti plati cu vârf și îndesat pentru aceste crime, poporul mai devreme sau mai târziu, ii va răzbuna. Abia atunci veți conștientiza că ați stârnit haosul in întreaga țară și că ați făcut cea mai proasta alegere atunci când i-ați ucis, o puteți numi crima împotriva umanității. Dumnezeu sa te ierte, CRIMINALULE! Gâdea - frunte-lata și Badea - alias sportivu', ce morții voștri invitați toți psihopatii in emisiuni? Vreți să instigați tara la proteste și haos? Va cam jucați cu nervii românilor și nu va vad bine nici pe voi! Mi-e o scârbă de voi...nu aveți idee🤮

 41. Ecaterina Burlas

  Ecaterina Burlas

  Acum 3 luni

  Pacatosilor, nu va mai laudati, CRIMA, asta este.....

 42. Formatia Catalin Cristea

  Formatia Catalin Cristea

  Acum 7 luni

  E relativ parțial , încă un deceniu și noi chestii vor fi puse la dispoziția presei, in executarea soților Ceaușescu sunt implicate nume mult mai mari și cu scopuri mult mai întemeiate decât cele aduse la lumina pana azi !

 43. Hao Asakura

  Hao Asakura

  Acum 4 luni

  4:00 exista filmari in care se mira militarii pwlii cum are fam. Ceausescu coniac si altle, si uite-l si p-asta cum a dat din casa fara sa vrea ca militarii aveau defapt si ei coniac.

 44. Lenni Cibean

  Lenni Cibean

  Acum 11 luni

  Cata indiferenta, cum se poate un om sa povesteasca asa o crima fara o picatura de regret indiferent cine a fost la zid, An celalalt interviu a spus ca sotii Ceausescu au dormit ampreuna si ambratisati,eu cred an visele mele,de cand eram mica visez anainte toate evenimentele cele mai mari din lume, Cu o saptamana anainte de ai vedea la televizor morti Am visat ca am intrat antro camera foarte stramta si antunecoasa parca era un vagon de tren,si Nicolae Ceausescu era pe patutul din stanga culcat si Elena era an dreapta culcata,am intrat si am zis poftiti domnilor ceaiul e pregatit, Dupa o saptamana au aratat la telejurnal Cadavrele lor asa cum iam vazut an vis

 45. forestWOW

  forestWOW

  Acum an

  Îl declarați erou național pe cel care ia împușcat pe Ceaușesti... De aia e Romania unde e :)

 46. Valeriu Gliga

  Valeriu Gliga

  Acum an

  Un criminal si prost pe deasupra se lauda cu ce a facut, omule tu stii ca ii ai pe constiinta si vei raspunde inaintea lui Dumnezeu pentru faptele tale?

 47. Aligatoru 333

  Aligatoru 333

  Acum 7 luni

  Mai ai curaj sa mergii pe strada fara sa te uitii inapoi.

 48. cornelia bucur

  cornelia bucur

  Acum an

  Doamne ferește

 49. Adrian Hrusca

  Adrian Hrusca

  Acum 6 luni

  ...si s-au dus toti sa manance si sa bea, ca, totusi, "era CRACIUNUL, asta-i adevarul"...asa este...scursurile migratorilor care au colindat aceste plaiuri sute de ani cam atat au inteles din sarbatoarea Craciunului...cam ce faceau si precrestinii in urma cu aproape 2000 de ani... Ironia sortii a fost ca Ceausestii si-au gasit sfarsitul, simbolic, in ziua sarbatoririi nasterii celui pe care l-au ucis...in zeci de mii de randuri...

 50. ozzy

  ozzy

  Acum an

  O intrebare draga domnule : acum o duceti bine sunteti privilegiat de sistem ...????? Va vad destul degajat ...oare puteti dormi cand va amintiti ca ati omorat doi oameni ...va mustra constiinta vreun pic?

  • Liliana

   Liliana

   Acum 15 Zile

   După comportament ,omul e bolnav psihic

 51. Vali Kalamida

  Vali Kalamida

  Acum an

  cum ai putut sa iei viata unor oameni ?.Rusine.

 52. grig grig

  grig grig

  Acum 2 ani

  dupa executie nu stia nimeni cine la executat ... ziceau ca au tras soldatii fara comanda, acum a iesit ,,acest

 53. Laszlo Peter

  Laszlo Peter

  Acum an

  Asta este trasatura pur romaneasca a Revolutiei . Felicitari , fratilor!

 54. Unchiu'

  Unchiu'

  Acum an

  domnu Boeru nu spune tot adevarul, spune ce-i convine sau ce are voie. Ceausescu a fost torturat, si a fost impuscat deja mort. Si nu au fost impuscati pe 25 decembrie.

  • Oria

   Oria

   Acum 11 Zile

   Care Februarie? Înainte nu se poate ca revoluția nu venise iar după ‘89cum ? pt ca a fost dat la televizor când sa întâmplat

  • Felix Motanul

   Felix Motanul

   Acum an

   Ai dreptate ,au fost impuscati pe 30 Februarie.

 55. Misu Tudorache

  Misu Tudorache

  Acum 10 luni

  Mai bine ramaneai anonim,nu sa-ti vinzi povestea cui plătește mai mult.

 56. SOL BAND TULCEA

  SOL BAND TULCEA

  Acum lună

  Sa dea Dumnezeu sa putrezește în adâncurile iadului trădător de neam.

 57. gheorghe ifrim

  gheorghe ifrim

  Acum 2 ani

  DACA SE STIA CA SE INTAMPLA ASTA IN TARA NOASTRA.....REVOLUTIA NU AVEA SORTI DE IZBANDA...MAI ALES CA DIN 1990 SIGUR PROBLEMELE CU MANCAREA SI CALDURA SE REZOLVAU FIINDCA SE PLATISE DATORIA EXTERNA....SI CA IN ORCE FAMILIE CAND VREI SA FACI CEVA PENTRU TARA ...TREBUIE SA TE STRANGI....DAR CINE INTELEGE ASTA???

  • WILLI BACH

   WILLI BACH

   Acum an

   @Octavian Dumitrascu da

  • WILLI BACH

   WILLI BACH

   Acum an

   @73mcc și în noiembrie putea să de-a drumul la căldură

  • Octavian Dumitrascu

   Octavian Dumitrascu

   Acum an

   Presupun ca si Ceausescu tot in frig si foame a stat, pana s-au platit datoriile, asa-i? Si Nicu tot la luminare a invatat, nu e asa? Si pentru fiecare detinut politic ei se autoflagelau in Casa Poporului, din spirit de solidaritate, nu-i asa?

  • 73mcc

   73mcc

   Acum 2 ani

   Pai chiar aia a fost drama stimata dna. Ceausescu in Martie achitase datoria externa tinandu-ne in frig si foame cca 8 ani . Chiar dc a ajuns la 0 dolari datorie el in loc sa fie mai atent cu cele 23 mil de romani si-a propus sa mearga pe aceeasi linie de privatiuni. El era un om bolnav, batran si conservator . Nu accepta nici o sugestie. A se documenta cd se scrie aici.

  • gheorghe ifrim

   gheorghe ifrim

   Acum 2 ani

   @Elena Gava când estirea si nu intelegi ce inseamna o avarie....normal ca firea este vinovata....eu cred ca ioha si guvernul lui este vinovat...este bine???

 58. Ana Grozavescu

  Ana Grozavescu

  Acum 2 ani

  Trebuia sa te prezinti sa te impuste iti meritai soarta voi a-ti tras in transportor si in oameni nevinovati toate ordinele de Iliescu si sleata lui sper sa fie judecat pana nu pleaca dincolo

 59. Maria Bucur

  Maria Bucur

  Acum 2 ani

  Si iohanis s a dus la chef după colectiv !

  • 4N4. V

   4N4. V

   Acum 2 ani

   @Elena Lucan de la stiri...

  • Elena Lucan

   Elena Lucan

   Acum 2 ani

   @elena cazacu -De unde sti???

  • ALIN PASCAR

   ALIN PASCAR

   Acum 2 ani

   Da, și ce? Sa oprit cumva lumea în loc?

  • elena cazacu

   elena cazacu

   Acum 2 ani

   Iti dai seama ...imediat dupa tragedia Colectiv chiar in aceeasi seara a inceput sa chefuiasca ,multa prostime.

 60. Ianis Zicu

  Ianis Zicu

  Acum 2 ani

  Cum se explica declaratia ?? In 92-93 era in clasa 1 si acum are 14 ani ?? Nu e cam deplasat ?

  • Bogdan Florian Durgheu

   Bogdan Florian Durgheu

   Acum an

   @Kun Tpd a zid ca cea mica dintre cele doua !

  • Kun Tpd

   Kun Tpd

   Acum an

   Ce inapt esti. A zis ca are 2 fete.

 61. Paul Abiculesei

  Paul Abiculesei

  Acum lună

  Sigur are pensie specială!

 62. cornelia bucur

  cornelia bucur

  Acum an

  Asa au facut si cu indistria au jucat o la o votca

 63. Maria P

  Maria P

  Acum lună

  Aaaaa zice că e agnostic adică ateu nu are nici un Dumnezeu din ăștia aveau nevoie pentru a rezolva treburile murdare de-aia povestește cu atîta nonșalanță.Doamne lumineazai pe toți la minte și le da bunătate sufletească Amin

 64. Nelu Lucut

  Nelu Lucut

  Acum 8 luni

  În 1989, în legislația din România nu există pedeapsa cu moartea, deci a fost încălcată legea. Pe cei care au încălcat legea cine îi judecă? Doar D-zeu ,cred.

  • Instalare windows în Timișoara

   Instalare windows în Timișoara

   Acum lună

   Pedeapsa cu moartea a fost abolită prin Decretul-Lege nr. 6 din 7 ianuarie 1990 și a fost înlocuită cu pedeapsa închisorii pe viață.[12] Ultimele persoane condamnate la moarte și executate au fost soții Ceaușescu (25 decembrie 1989).

 65. George

  George

  Acum 11 luni

  Daca în 1992 erai la Academie student,cum in 1989 erai căpitan?

  • Felix Motanul

   Felix Motanul

   Acum 9 luni

   Oltenii erau promovati la apelu bocancilor, cred ca iti amintesti daca ai facut armata. Am avut sergent un nenorocit din Teleorman, era tractorist de meserie. Dupa ce a terminat stagiul militar a ramas in armata. Dupa patru ani era deja loc. major, si bineinteles Oltean.

 66. covrig = minciuna masonica

  covrig = minciuna masonica

  Acum 2 luni

  Deci. Trădătorul nu are de ales., în loc să-și apere conducătorul el îl împușcă și zice ca nu avea de ales. Hmm

 67. Cina Ceapa

  Cina Ceapa

  Acum 11 luni

  Nu stiu cum o sati iasa sufletu

 68. Sonia Dumitrache

  Sonia Dumitrache

  Acum 8 luni

  Sati fie rusine pentru ce ai facut aceasta mai ai curajul sa vorbesti in fata oamenilor .

 69. Vasile Florin Tepei

  Vasile Florin Tepei

  Acum 2 ani

  Mai Badea, ce te miri asa, un comportament specific PSD-ist.

  • Ana Gradinaru

   Ana Gradinaru

   Acum an

   Nu era nimic atunci că era dec 89 Până să fie psd a mai curs apă pe Dunăre.

 70. Ileana Cantaragiu

  Ileana Cantaragiu

  Acum 27 Zile

  Eu nu știu de ce dumneavoastră vă faceți griji, pentru că a fost un ordin, și cum știm ordinul se execută ,și prin câte ați trecut cu aceste probleme ,ar trebui sa fiți ocrotit ,de orice rău.

 71. Samuel Strungaru

  Samuel Strungaru

  Acum an

  Ai milă de el doamne

 72. ozzy

  ozzy

  Acum an

  Om bun la suflet dar cu sange rece cum vine asta...

  • Viata Farazahar

   Viata Farazahar

   Acum 9 luni

   Cand esti soldat esti obligat sa executi ordinele....

 73. Otil Barcu

  Otil Barcu

  Acum lună

  a scapat de pericol si au dat-o in party

 74. Gelu Ciobanu

  Gelu Ciobanu

  Acum 10 luni

  CINELE BOERU RINJESTE ȘI DUPĂ 31DE ANI. A UCIS CEI MAI MARI PATRIOTI AI R. S. ROMÂNIA ELENA ȘI N. CEAUȘESCU. JAVRELE DE ACUM AFLAȚI LA PUTERE NU SPUN NIMIC. O DAU AȘA ÎNAINTE CU REVOLUȚIA. A FOST LOVITURĂ DE STAT. P. C. R. - UL FUNCȚIONEAZĂ IAR ( X. X. X) ÎI BAGA LA PUȘCĂRIE PE VINZATORI(MINIȘTRI, PARLAMENTARI). VOI CE ZICEȚI?. ESTE CORECT?.

 75. Laurentiu Stefanita

  Laurentiu Stefanita

  Acum 2 ani

  Cea mica, are 14 ani???Pai, in '92,erau in clasa intai. ...

 76. CRUDIVEGANOS.MEMORIAS CUANTICAS DE ALTO POTENCIAL

  CRUDIVEGANOS.MEMORIAS CUANTICAS DE ALTO POTENCIAL

  Acum an

  Si mai si rade? L su ales SA omoare ca nu are constiinta!

 77. Maria Spirache

  Maria Spirache

  Acum an

  nu te mustra constiinta ca ai omorat 2 persoane Dzeu exista eu as plange de ceai facut Dzeu te iarta daca crezi?

 78. Gabi Sabau

  Gabi Sabau

  Acum 9 luni

  Cum se face ca fata cea mica are 14 ani daca in 92 era clasa intai!?

  • Viata Farazahar

   Viata Farazahar

   Acum 9 luni

   Poate s-a recasatorit si mai arr o fata

 79. MARIUS Marius

  MARIUS Marius

  Acum an

  Nu ai regrete.....

 80. Adrian Hrusca

  Adrian Hrusca

  Acum 6 luni

  Se tot insista pe executia in ziua Craciunului...dar...nici cei care i-au tradat (Iliescu si cei din umbra), nici cel care a tras, si nici cei executati, nu aveau Craciun... Cumva poate, pt. cei 2, s-a platit "factura" distrugerilor aduse bisericilor (oamenilor din ele) in zeci de ani de comunism... Cumva, ipotetic vb., daca toti cei implicati ar fi fost crestini, si s-ar fi asteptat 3 zile (cat tine de fapt Craciunul), Ceausestii nu ar mai fi fost executati...poata toata soarta tarii ar fi fost alta... Si a bisericilor...ce sunt, in continuare, la varf, poate mai corupte decat atunci...

 81. Vasile Ungurean

  Vasile Ungurean

  Acum an

  Iadul este al vostru tradatorilor!👹👿☠👹

 82. Suciu Maria

  Suciu Maria

  Acum an

  Stănculescu era un apropiat al lui Ceaușescu.Pacepa f apropiatNiste trădători.

 83. Steania Rotaru

  Steania Rotaru

  Acum 8 luni

  Doarme liniștit acest domn?

 84. Stefania Prisecariu

  Stefania Prisecariu

  Acum an

  Buna intrebare!

 85. Stefania Prisecariu

  Stefania Prisecariu

  Acum an

  Da Ceva zice adever dar sa zica mai mult.

 86. Berdac Nela

  Berdac Nela

  Acum an

  Dacă spune adevărul este bine dacă Nu vei plati????

 87. Marcel Stanciu

  Marcel Stanciu

  Acum an

  Nu mai ride ioane ca ar trbui sa ai aceias soarta ca ei au iubit tara dar voi ati vindut tot inclusivpoporul

  • Viata Farazahar

   Viata Farazahar

   Acum 9 luni

   Nu ei mai omule, ordinele au venit din afara ca sa-l mazileasca pe Ceausescu, daca nu executa el ordinul, altcineva ar fi executat

 88. Cristi Blaga

  Cristi Blaga

  Acum 27 Zile

  E bine ca poti dormi noapte domnule Boier!

 89. Levente Kelemen

  Levente Kelemen

  Acum lună

  Mai. Ai cuvint de onoare

 90. Cristi Popa

  Cristi Popa

  Acum 2 ani

  Ba deci până Acm toată lumea dansa ca au murit aia 2 si acm🤣🤣ASTA E ROMÂNIA.Ca sa salvăm macar putin din tara asta frumoasă..tb sa ne omorâm.

  • Simion Horj

   Simion Horj

   Acum 3 luni

   Calaule nu te Mai expune.uitate unde am ajuns cu Tara cu oameni CA voi ce promovai ,gunoaiele

 91. George Marusca

  George Marusca

  Acum 2 ani

  Nu are nici o vina...A executat un ordin...Vinovat este Stănculescu

  • Constantin B

   Constantin B

   Acum 11 luni

   Orbetele ăsta și-ar impusca și rudele de gradul întâi pentru un pumn de țechini

  • WILLI BACH

   WILLI BACH

   Acum an

   @Octavian Dumitrascu așa e

  • Octavian Dumitrascu

   Octavian Dumitrascu

   Acum an

   @Nicu Branzea "l-as pune sa bea benzina si i-as da foc"... Demonstrind in acest fel ca nu esti cu nimic mai bun ca el si ca nu crima te deranjeaza ci victima aleasa.

  • Octavian Dumitrascu

   Octavian Dumitrascu

   Acum an

   Vinovati suntem noi!

  • Nicu Branzea

   Nicu Branzea

   Acum 2 ani

   Omul asta după 30 de ani de la fapta sa tot nu conștientizează ce a făcut.... Și mai are tupeul murdar sa povestească.... marele patriot..... Las pune sa bea benzina și ias da foc....

 92. iordana peana

  iordana peana

  Acum 5 luni

  Ai fost picat intr-o mare capcana. Nu uita, Isus Hristos Fiul lui Dumnezeu a platit pacatele tale murind pe cruce. A venit din cer la noi pe pamint sa ne invete ca trebuie sa ne pocaim de pacatele noastre altfel nu exista sanse de a scapa de pedeapsa iadului ptr nimeni. Crede numai si vei fi iertat de pacatele tale. Daca Dumnezeu nu ar fi nici noi nu am exista. Purtam suflarea lui in nari. Multumeste-i lui Dumnezeu ca ai scapat cu viata. El te poate scapa de simtamintul vinovatiei ca ai omorit doi oameni iar sentimentul acesta este glasul constiintei umane, glasul lui Dumnezeu are striga in inimile noastre ca nu-i bine ce facem. Cauta-l pe Dumnezeu si El te va elib

 93. Jana Barin

  Jana Barin

  Acum an

  Cumplit, atunci din ignoranță și eu și mulți alții ne-am bucurat,dar mami a noastră a plâns pentru uciderea Ceausestilor ,mare păcat,.am greșit groaznic,socru meu a zis că :Ceaușescu va deveni Martir "și așa este demult am regretat reacția de atunci,la aflarea morții Lor ,după ce am realizat in timp,nu imediat,îmi pare nespus de râu și Regret din suflet ce au pățit .daca trebuia să fie pedepsiți la vremea aceea era o posibilitate de a sta într-un apartament fara condiții.era mai mult decât Suficient..și nu uciși ,și mai grav la Sfânta Mare Sărbătoare.Nasterea Domnului Iisus Hristos..când toți trebuie sa fie mai buni ,și Noi Ne-am bucurat și am mâncat fericiți că am scăpat "am scăpat de ei și am dat de sute,mii ce stau pe spatele oamenilor simpli,cu multe avantaje,cu nenumărate conturi ,vile , case,mulțime de beneficii.....s a.....de parcă li s-ar cuveni.ei sunt pusi acolo sa lupte "pentru binele poporului,nu să-și îngrașe conturile,familiile rudele ,amantele , nevestele,copii care unii nu știu nimic și ocupă funcții publice importante și extra "plătite ,și la pensionarii care au muncit o viață (dar au fost încadrați cu salariu minim,și acum au ieșit cu pensii mizere ,Sa trăiască Ei cu 800 lei ,de ce este totul calculat în Euro daca noi suntem plătiți în lei și puțin )de ce nimeni nu este destupat la minte să facă diferența între cei care am muncit peste 38. ,40 de ani Dar din cauza faptului că am fost încadrați cu salariu infect .... pensii MIZERE,,,!!!! Faceți Ceva !!!ați zis că nu Vindeți TARA și nu numai că la microni "a fost vândută.dar continuați să vindeți sa distrugeți tot ,ce aparține poporului român.Ati dat pe nimic Străinilor .... Tara ....unde se mai practica așa ceva ,că toate punctele de Mare Control Sa fie la Conducerea lor cetățeni STRĂINI!!!????????Rușine noua poporului român pentru că stăm că niște lemne gata să intre în Foc ... Când oare ne Trezim...

 94. Monik995

  Monik995

  Acum 6 luni

  Te afisezi cu asa ceva cu atâta mandrie. Ai omorat doi oameni, nu ai pic de remușcare. Ceausescu nu merita sa fie omorât,cu atat mai putin în ziua de Crăciun.

 95. Elena Lucan

  Elena Lucan

  Acum 2 ani

  Tovarasul Ion Iliescu: rofilm.info/much/video/eom2h5uZh5mhr50

 96. Mariana Florea

  Mariana Florea

  Acum 3 luni

  DACA AI FACUT ASTA CUM AI MAI PUTUT SA DORMI SI SA MANINCI? NU TE DOARE SUFLETUL DE CEACE AI FACUT?

 97. Nelu Nelu

  Nelu Nelu

  Acum 2 ani

  La 02546 nu te puteai apropia.

 98. Ileana Cantaragiu

  Ileana Cantaragiu

  Acum 27 Zile

  Mamamiaaaaa șocant ce se zice aici.

 99. Andreea JosCoruptia

  Andreea JosCoruptia

  Acum 2 ani

  Dezgustator!!!

 100. Tatiana Titenoc

  Tatiana Titenoc

  Acum 6 luni

  Ce Urit Au Procedat

următor