Divertisment

Kovesi, mesaj dur pentru Liviu Dragnea

Procurorul-șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, a spus duminică, într-un interviu pentru ziare.com, că a mai fost un dosar Tel-Drum închis prin clasare în 2010., News Magazine, 16-07-2017

Comentarii: 439 

 1. Alexandra Knall

  Alexandra Knall

  Acum 3 ani

  Respect stimata doamna, suntem alături de dumneavoastră. Va iubesc.

 2. Viorica Barbulescu

  Viorica Barbulescu

  Acum 2 ani

  Numai oamenii destepti si pregatiti profesional bine pot fi asa de calmi

 3. Petrica Leonte

  Petrica Leonte

  Acum 3 ani

  Esti o mare doamna tot respectul vei intra in istoria patriei cu demnitate felicitari !

 4. Hennessy

  Hennessy

  Acum 3 ani

  o admir sincer pe fata asta , are c...oaie cat nu au 90% din parlamentari..........bravo!

 5. Daniela Udrea

  Daniela Udrea

  Acum 3 ani

  De astefel de oameni are nevoie Romania ca sa se redreseze ! Felicitari Codruta,nu te lasa intimidata si mergi mai departe,de partea adevarului,romanii cinstiti te sustin !

 6. Maria Gridjac

  Maria Gridjac

  Acum 3 ani

  RESPECT PENTRE O DOAMNÄ DESTEAPTÄ MERITÄ SÄ FIE Mai departe Sefä

 7. Teo Марщалсовски

  Teo Марщалсовски

  Acum 2 ani

  Laura Codruț-Kovesi este un jurist remarcabil, dacă vreți, e o floare a neamului nostru. Competentă, cinstită, principială, nu condamnă oameni, dar fapte. Curată la mâini, simpatică, știe ce vrea. Însă cu dânsa s-au purtat brutal, neomenește, fărăca să-i valorifice potențialul intelectual și profesional. Păcat că România a ratat o juristă de performanță. În schimb Europa, civilizația europeană aresă o plaseze acolo, unde trbuie să domine legea, dreptul. Oamenii simpli au nevoie de caracterul plin de esență al acestei tinere româncuțe.

 8. Daniel I

  Daniel I

  Acum 2 ani

  Doamnă Codruta! felicitări pentru ce a- ti făcut, vă tinem pumnii și dorim să sjungeti sefa, justitiei EUROPENE! Succes!

 9. Chioveanu Marilena

  Chioveanu Marilena

  Acum 3 ani

  Eroina ns și respect deplin.,LC Kovesi!

 10. (Crazylord) B € C

  (Crazylord) B € C

  Acum 4 ani

  A+++ Laura un exemplu pt viitorul Romaniei meriti respectul intregului popor

  • Florin Barbieru

   Florin Barbieru

   Acum an

   Tu ești româncă, taci dracului din gură .

  • Rosafernanda Martínez

   Rosafernanda Martínez

   Acum 2 ani

   @Constantin Mican Má -ta! Asa se scrie, ignorante, analfabetule! Studiaza cretinule! Si sá te duci tare cu ea si cu P S.D.!IDIOTULE! Nu sunt de nici un partid político! Fraiere!

  • Rosafernanda Martínez

   Rosafernanda Martínez

   Acum 2 ani

   @andy, dracu nu dreacu ignorante!

  • Rosafernanda Martínez

   Rosafernanda Martínez

   Acum 2 ani

   @andy, pune mâna si studiaza.. Vai de tine analfabetule! De ce sa imi fie frica de niste trepe? Nici nu stii sa scrii correct, dar vorba aceea, ai teléfon! Ya o carte de gramática, sau intreaba a Google cum se scrie correct! Mai aí si drept la vot, ignorante!

  • Rosafernanda Martínez

   Rosafernanda Martínez

   Acum 2 ani

   @andy por unos ca nu sunt români si conduc ţara! Una ca ea, unu ca Iohannis.. De asta! Si uite ca o sa o bage la puscarie si imi pare f. bine. Nu poti sa fii român si sa aperi asa elementos!

 11. Cristina Dubinciuc

  Cristina Dubinciuc

  Acum 3 ani

  Doamna Codruta Laura Kovesi prin functia care O Merita, datorita competentei sale, face cinste tarii. Un dosar,, surpriza '' intotdeauna e ca o lovitura de gratie.Ce inseamna inteligenta? Doamna Kovesi nu a amenintat. Nici nu a intimidat pe nimeni. Merita toata stima din lume. Ma bucur ca avem asemenea sperante frumoase in Tara noastra. Poporul are multa nevoie de sperante. Increderea in persoane capabile bine pregatite pe puterea pregatirii lor si nu pe abuzuri de tot felul. Dumnezeu sa o binecuvinteze.

 12. stefan manu

  stefan manu

  Acum 3 ani

  Dece nu investigati cum ies asemenea (sume de bani) fabuloase din tara? E posibil?Cum scot bnii? Asta trebuie verificat f. atent.

 13. Danci Delia

  Danci Delia

  Acum 3 ani

  Tot respectul pentru doamna Codruta cind dam jos ciuma rosie sa vina inapoi si sai aresteze pe toti corupti

 14. madalici madalici

  madalici madalici

  Acum 3 ani

  De când am șters antena 3 din grila de programe: -nu mai înjur -nu mai vorbesc vulgar -nu mai sunt nervos deci nu mai am motive să fumez. Încercați și voi. Se poate. Antena3 dăunează grav sănătății!

  • Elena Bologa

   Elena Bologa

   Acum 5 luni

   😅😅😅

 15. Elisabeta Muza

  Elisabeta Muza

  Acum 3 ani

  NU VĂ DAȚÏ BATUTĂ ÎN FAȚA ÏNFRACTORILOR POPORUL VĂ SUSTINE CU RESPECT DOAMNA LAURA CODRUȚA KEOVEŞÏ FACEȚÏ DREPTATE LA PUŞCĂRIE TOȚÏ HOȚÏ.

 16. Aurel Haja

  Aurel Haja

  Acum 3 ani

  Să nu (lași) Florile SĂ PLÎNGĂ,(VIDEOCLIP) inima LÎNGĂ:CERT E CĂ NU LE--AM LĂSAT: TOTUȘI SĂ PLÎNGĂ.PĂCAT CĂ A GREȘIT TOT LUMEA.

 17. C&C Instal

  C&C Instal

  Acum 2 ani

  Stima si respect pentru doamna Laura Codruta Kovesi ! Este o doamna de onoare si care cauta sa faca ceva in tara asta . Dar ticalosilor credeti ca le convine ? Pai de cand e lumea , Eroii au fost sabotati , scuipati si au starnit impotrivire . Shleasta aceasta de dobitoci , fara onoare , nerusinati , hoti si necompetenti , ce cauta in fruntea tarisoarei noastre ? Pai daca poporul roman este un popor de omenie , atunci ticalosii profita la maxim , dau din coate , trag tot felul de sfori viclene si umbla cu siretlicuri pana ajung acolo . Apoi incep sa distruga tara , in modul lor . Aceasta adunatura distruge tara si imaginea ei in lume . Penalii , in frunte cu bubosul chelos , cu vulpoiul gri si cu matura galbena , latra in cor , de parca sirenele le gadila urechile . Daca se descopera afacerile lor underground , din societatea lor selecta de hoti si paraziti ai societatii , atunci cred ca vor falsa foarte tare . Totusi ei sunt demni de apreciere si respect , deoarece lupta pentru societatea lor . DOAMNA LAURA CODRUTA KOVESI SUNT MANDRU CA SUNTETI ROMANCA ! DUMNEZEU SA VA AJUTE SA REALIZATI DREPTATEA IN EUROPA SI IN TARISOARA NOASTRA , ROMANIA !

 18. Loaici Lucian

  Loaici Lucian

  Acum 3 ani

  Ce legatura are ceea ce spune Kovesi cu ce debiteaza Antena3 ?...

 19. Albu Razvan

  Albu Razvan

  Acum 7 luni

  Laura Codruța Kovesi a stat degeaba atâția ani in regimul Traian Băsescu . Dar în cazul dânsei nu se numește trafic de influență la nivel înalt. Întreb și eu.

 20. Nick Flor

  Nick Flor

  Acum 3 ani

  Actiunile la purtator chiar sunt crima perfecta! De aceea se numesc “la purtator”. Toate marile corporatii au aceste actiuni la purtator! Te duci cu actiunile si iei procentul respectiv din profit. Sti tu doamna desteapta foc la cine sunt? Aici m-ai lasat rece!!!🤣🤣🤣🤣🤣

 21. Albu Razvan

  Albu Razvan

  Acum 7 luni

  Eu sper că Direcția Națională Anticorupție să își facă treabă.

 22. Dorian Danila

  Dorian Danila

  Acum 3 ani

  Bravo codruta

 23. Ovidiu Ovidiu

  Ovidiu Ovidiu

  Acum 4 ani

  Respect doamnei kovesi dar trebuie sa prinda toti corrupti sa aive multa sanatate

  • Octavian Mesesan

   Octavian Mesesan

   Acum 2 ani

   @animus.anima.anonymus Cinen-are respect pentru buna cuviință, n-are nici pentru adevăr.

  • Dorian Danila

   Dorian Danila

   Acum 3 ani

   Cristian Liviu gura comunist nenorocit potaie ORDINARĂ p.d.l. nu mai exista

  • Dorian Danila

   Dorian Danila

   Acum 3 ani

   animus.anima.anonymus corect

  • Dorian Danila

   Dorian Danila

   Acum 3 ani

   Vadim Tepes si exista si asta ii sperie pe HOȚII de comunisti

  • Cristian Liviu

   Cristian Liviu

   Acum 4 ani

   Ei , nu chiar asa , nu toata mafia vrea sa o ""inlature"" , basescu nu vrea sa o inlature , la albit si in gaura coo...e curat ca lacrima , bineinteles cu averea la purtator ,de la popoviciu , casuneanu , spagile de la nunta 500.999 euroi , ''"cadoaie " cum sa nu ..Aceasta duduie sa mearga la gradinita la cei mici si sa le spuna cum duce lupta anticoruptie cu basescu in libertate .... Hai ca mie scarba de comunisti doctoranzi , a mai fost una care a condus tara cu tupeu si am tcut ca prostii

 24. Gheorghe Neaga

  Gheorghe Neaga

  Acum 3 ani

  Bravo Codruța Kovesi

  • Gheorghe Neaga

   Gheorghe Neaga

   Acum 3 ani

   Vrem justiție dar corecta.

 25. Cristian Turcu

  Cristian Turcu

  Acum 3 ani

  Pe ei pe mama lor!!!

 26. fedor Domnul DUMNĂZĂU SĂ TE BINECUVINTEZE. severa

  fedor Domnul DUMNĂZĂU SĂ TE BINECUVINTEZE. severa

  Acum 3 ani

  inrebaria este toti au fostla fel sau i mai strecurat ca adevarul se va afla daca esti nevinovate nu te teme.

 27. harhas mihaela

  harhas mihaela

  Acum 3 ani

  Respect doamnei kovesi!

 28. Ilhan Ibryamov

  Ilhan Ibryamov

  Acum an

  Dear friends, many International Treaties grant privileges and immunities to a certain group of high-ranking officials: 1. The UN Convention on Diplomatic Relations of 1968 2. UN Vienna Convention on Consular Relations of 1961 3. Convention on the Privileges and Immunities of the United Nations 4. The Vienna Convention on the Representation of States and their Relations with International Organizations of a Universal Character 5. UN CONVENTION ON SPECIAL MISSIONS OF 16. 12. 1969. NEW YORK, 6. General Agreement on Privileges and Immunities of the Council of Europe 7. UN Convention on the Privileges and Immunities of Specialized Organizations of 1947 8. Protocol on the Privileges and Immunities of the European Communities 9. Agreement on the Privileges and Immunities of the International Criminal Court 10. Agreement on the Privileges and Immunities of the International Tribunal for the Law of the Sea, New York 11. Agreement on the Privileges and Immunities of the Commission for the Protection of the Black Sea against Pollution 12. Additional Protocol on the Privileges and Immunities of the Black Sea Economic Cooperation Organization 13. Protocol drawn up on the basis of the CC of the TEU and Article 41, para. 3 of the Europol Convention on the Privileges and Immunities of Europol 14. Article 48 of the Rome Statute of the International Criminal Court provides privileges and immunities for Judges, Prosecutors, Deputy prosecutors and court clerks who enjoy privileges and immunities such as diplomatic missions 15. Diplomatic missions in accordance with the 1961 Vienna Convention. have jurisdictional criminal, civil, administrative immunity and tax immunity, which in colloquial language means that the courts release them from any kind of liability, no one has the right to write fines and no one has the right to collect taxes from them, ie they do not owe taxes for unlike other people who pay taxes and milk them every year. Other intergovernmental bodies also have privileges and immunities, for example: 16. In accordance with the UN Convention on the Privileges and Immunities, many people are exempt from direct taxes, duties, fees, unlike other people who pay taxes and milk them every year. 17. In accordance with the 1947 Convention on the Privileges and Immunities of Specialized Organizations. the assets, income and property of some people are exempt from taxes and duties, unlike others, who pay taxes and milk them every year. 18. Protocol on Privileges and Immunities of 1965. exempts some people from direct taxes, unlike others who pay taxes each year and milk them annually. 19. Under the UN Convention on the Privileges and Immunities, many people have immunity from arrest and detention, including diplomatic privileges and immunities, which allow them to avoid paying taxes and fines. 20. According to the BSEC Statute, many people have the full range of privileges, including the privilege of not paying taxes and fines. 21. The UN Convention on the Privileges and Immunities provides immunity from arrest, detention and 22. The General Agreement on the Privileges and Immunities of the Council of Europe confers immunity from arrest or detention, immunity from all kinds of fines and exemption from tax. 23. Parts 3 and 4 of the Vienna Convention on the Representation of States grant the privilege of exempting their premises from taxation, their mail is not subject to opening and detention, they cannot be arrested or detained in any form, they do not bear any responsibility before the Courts 24. Permanent missions to international organizations shall enjoy privileges and immunities similar to those of diplomatic missions, in accordance with the Vienna Convention on the Representation of States in their relations with international organizations of a universal character of 1975. the premises of the representative office are exempt from all state, regional and municipal taxes, fees and duties, their mail is not subject to opening and retention. The chief and members of the diplomatic staff enjoy absolute impunity from any kind of prosecution and are exempt from taxes, fees and duties, unlike others who pay taxes regularly and milk them every year. With legal basis Article 2 of the Treaty on European Union in conjunction with Article 9 of the Treaty on European Union in conjunction with Article 1 of the Universal Declaration of Human Rights in conjunction with Article 1 (2) of the UN Charter such tax-exempt privileges and giving absolute irresponsibility before the Courts and before the fines you have. You are free from your obligation to pay taxes, as you are generally equal to the privileged. My legitimate expectations are that the state will stop collecting taxes from you, because you are also privileged in principle. Collecting taxes from high-ranking people like you is absolutely forbidden, as it does not comply with the 1994 UN Declaration on Measures to Eliminate International Terrorism, and the eventual collection of taxes would destroy human rights, fundamental freedoms and the democratic foundations of society. In accordance with Article 55a) of the UN Charter, superiors have the right not to pay taxes, because this leads to a lowering of the living standard of the taxpayer and creates conditions for the economic and social degradation of the taxpayer, who in order to raise his living standard and to create conditions for economic and social progress and development of their own income must stop paying taxes. With legal basis, Article 56 of the UN Charter of race, sex, language or religion. With legal basis, Article 2 of the Treaty on European Union, in conjunction with Article 9 of the Treaty on European Union, in conjunction with Article 1 of the Universal Declaration of Human Rights, in conjunction with Article 1 (2) of the UN Charter, allows equality and equality in principle. citizens and companies exchanging roles and collecting taxes from the state, if in the past 10 years they have been obedient to pay, bear taxes and allow to milk it, in which case for the next 10 years they have the right to collect taxes from the state instead of paying taxes .

 29. Maftean Marcel

  Maftean Marcel

  Acum 2 ani

  O iubesc pe codruta

 30. Kalash 7.62

  Kalash 7.62

  Acum 3 ani

  Uitati-va la comentarii si la impresia oamenilor asa...in general.Faptul ca s-a ajuns in situatia in care lumea crede ca DNA-ul se ocupa cu de toate si coruptie=orice tip de infractiune spune tot ce este de spus despre propaganda asta jegoasa. Inainte sa te lase sa intri in cabina de votare ar trebui sa te intrebe ce atributii are functia ce doresti sa o detina x persoana de votat si daca habar n-ai ce votezi sa nu te lase sa votezi.La fel si pentru referendum.Daca demonstrezi ca n-ai habar ce faci sa nu te lase sa o faci.

 31. Lichtenstein Elisaveta

  Lichtenstein Elisaveta

  Acum 7 luni

  😘DOAMNE ajuta!

 32. Albu Razvan

  Albu Razvan

  Acum 7 luni

  Dosarul Sufrageria va spune ceva . Întâlnirea cu domnul George Maior , cu domnul Gabriel Oprea , cu domnul Victor Ponta ... Sufrageria.

 33. Liana Simina

  Liana Simina

  Acum 3 ani

  Bine Laura 👍🏻⚠️🤗🤗

 34. florin teodorescu

  florin teodorescu

  Acum 2 ani

  Sigur va fi Procuror sef european.

 35. Dota Universum

  Dota Universum

  Acum 3 ani

  Dupa pararea mea ar fi alte prioritati pe care sa le urmariti , in calitate de jurnalisti , decat sa o discreditati pe domnisoara Kovesi . RUSINE ANTENA 3 .

 36. Liviu

  Liviu

  Acum 2 ani

  Madam K ... De ce ... dospeste atat dosarul asta ? Unde-i ... viteza dosarelor ?

 37. Ion Stancana

  Ion Stancana

  Acum 3 ani

  Păcat că nu a reușit arestare infractorului

 38. Elena Mikolajetz

  Elena Mikolajetz

  Acum 2 ani

  Codruta Kovesi meritä tot respectul.. Felicitari!

 39. Mihael Stinga

  Mihael Stinga

  Acum 3 ani

  Ce voce gatuita are aia care intreaba si kivesi,zici ca i fata mare 😂😂😂

 40. Albu Razvan

  Albu Razvan

  Acum 7 luni

  Doamna Kovesi ar trebui sa ia o Vitamina C , că s ar putea să i se facă 'de' leșin. 😂😂😂

 41. Serban Sorin

  Serban Sorin

  Acum 3 ani

  Antena trei ar trebui sa dispara din mass media .

 42. Bruno Suster

  Bruno Suster

  Acum 3 ani

  Respect doamna * mare procuror again respect

  • NINA AURA

   NINA AURA

   Acum 3 ani

   Bruno Suster Respect și Rezist

 43. Viorica Barbulescu

  Viorica Barbulescu

  Acum 2 ani

  Nici intrebari nu stie sa puna jurnalista si nici nu cred ca intelege ceva din ce spune kovesi

 44. Xxkate xx

  Xxkate xx

  Acum 2 ani

  e cea mai tare din tara

 45. costica savin

  costica savin

  Acum 3 ani

  IN FILMULETUL PREZENTAT DE RISE PROJECT SE PREZINTA MULTE CITATE PREZENTATE IN TIMP DE DNA.ESTE RISE PROJECT UN APENDICE AL DNA ?????

 46. ELENA NECHIFOR

  ELENA NECHIFOR

  Acum an

  JOS CORUPTI AJUNGE AM SA SCRIU MAI MULTE. SE ANTELEGE .

 47. Elena Mikolajetz

  Elena Mikolajetz

  Acum 2 ani

  Respect Codruta Kovesi!.

 48. Elisabeta Serb

  Elisabeta Serb

  Acum 4 ani

  Ce-ati facut cu 64 dosare ale lui basescu ? JUSTITIE inseamna RECUPERAREA BUNURILOR , nu sa "faca puscarie"cateva luni si sa ramana cu milioane de euro !Cocos si Udrea au facut afaceri cu spitalele , si sunt in libertate. CE AVERI AU ACESTIA ?Ale cui interese serviti ???

  • TheMediaRCVision

   TheMediaRCVision

   Acum 3 ani

   Elisabeta Serb Ce recuperare de bunuri vrei?? Toate partidele au schimbat legea și nu le poate confisca nimic...

  • Raul

   Raul

   Acum 3 ani

   Dragnea nu e asa puternic, cum crezi tu. Televiziunile Antena 3 si RomaniaTV fac ca Dragnea sa para de neinvins, la fel cum se facea si pe vremea comunismului, sa creada lumea ca Nicu e invincibil.

  • Cristian Liviu

   Cristian Liviu

   Acum 3 ani

   Elisabeta .... M-ai facut sa rad ,ha,ha,ha,ha,ha, pai cum sa-l bage la bulau daca i-a dat functie, a stat "de sase" ca sa se faca scufundaseu milionar in euro , ha,ha,ha,ha,ha,ha, cum sa-l bage la bulau pe vecinul si mafiotul din Sibiu sasa casa frumoasa ciordite zice-se din meditatii GHINION . Pute a coruptie si a copy pasta 35 % si ma ia voma ...

  • DICTATURA DRAGANISTAN LA PUȘCĂRIE !

   DICTATURA DRAGANISTAN LA PUȘCĂRIE !

   Acum 3 ani

   Elisabeta Serb, Partidul suprem are 72 de ani în fruntea criminalității.

  • Asu Geo

   Asu Geo

   Acum 3 ani

   Fara suparare dar numai Basescu a fost la conducerea acestei tari dupa 1989? A fost si cucuveaua de Ion Ilievici Iliescu care el a vandut cea mai mare parte din tara si supusii lui i-au urmat ordinele adica PSD-istii...A mai fost si Emi Constantinescu...care a vrut si el sa fure dar a furat prea putin....Apoi iara Ion Ilievici Iliescu...Succedat la putere de parintele flotei disparute Traian Basescu...Apoi si asta succedat la randul sau de Klaus Iohannis un profesor de fizica apoi primar al Sibiului si dupa un timp presedinte al acestei tari! Deci toti au contribuit la distrugerea si vanzarea acestei tari nu numai un presedinte...Faceti ceva gen...''Bai iti dau 2000-4000 de euro pentru 2.3 kg de cocaina transportate din Venezuela pana in Germania!'' Dar pe tine te prinde numai cu 2.3 kg de cocaina cat ai avut asupra ta iar altii trec pe spatele tau cu 100 de kg de cocaina! Aruncati vina pe toti post-decembristii astia care tot conduc tara asta in prapastie! Presedintele este pus marioneta! Precum este si regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii! Si la noi si acolo conduc parlamentarii paduchii si puricii pe care tot noi i-am ales! Ca nu s-au pus ei singuri la putere! Tot noi i-am pus si acum hai sa aruncam vina numai pe unu ca ala a furat o flota de 3 vapoare dar astia toti au furat toata tara si au pus-o pe chituci! Si acum toti tinerii fug sclavi in strainatate pentru bani mai multi! Pana nu scapam de Dragnea si de ideologismele lui tampite si de guvernul asta infect tara asta nu o sa iasa prea curand din rapa! Pacat avem oameni consacrati inteligenti pe care alte tari ii vor numai in folosul lor! DAca noi ca popor nu facem o schimbare atunci dece mai taraganim? O sa ajungem ca in Congo! Fara scoala fara carte coboram din cocotier vine altu cu ceva bani pe el si pac ajungem sub manuirea lui!(Adica a tarilor astora care vor sa fim sclavii Europei).

 49. mV fLoN

  mV fLoN

  Acum 4 ani

  Ciuma romaniei PSD Antena 3 Romania tv

  • Mihail Arhanghelul

   Mihail Arhanghelul

   Acum 3 ani

   mV fLoN bravo frate !

  • Hennessy

   Hennessy

   Acum 3 ani

   Corect!

  • vasile alexandru moldovan

   vasile alexandru moldovan

   Acum 3 ani

   FF, CORECT

 50. Muzica pentru sufletul meu.

  Muzica pentru sufletul meu.

  Acum 3 ani

  FELICITARI DOAMNA KOVESI!

 51. Ilectro Service

  Ilectro Service

  Acum 3 ani

  good joab Codruţa Qoveşi

 52. Laila Raducu

  Laila Raducu

  Acum 4 ani

  DNA nu ,,invită" la ,,discuții " pe nimeni de la PDL (PNL)?

  • Gigi Voica

   Gigi Voica

   Acum 8 luni

   Nu sant penali ca PSDisti

  • Untouched Gattes

   Untouched Gattes

   Acum an

   Esti bou! Udrea ce era? :))

 53. Uwe Goeckel

  Uwe Goeckel

  Acum 2 ani

  Doamna LAURA CODRUTA COVESI, Este un Inger 🌹Engel🌹. Pentru ROMANiA, & EUROPA si restul Limo🇹🇩🌈🇪🇺🌍🌎🇮🇱🇺🇸🇷🇺🇹🇩🌹 M

 54. nicub67 nicu

  nicub67 nicu

  Acum 3 ani

  da

 55. Daniel Ene

  Daniel Ene

  Acum 2 ani

  cu Tel Drum aggatal pe Fiscuci f ostul cumnat a lu Dranea penalu

 56. Cosmin Cosmin

  Cosmin Cosmin

  Acum an

  PSD Ciuma Rosie

 57. tilus constantin

  tilus constantin

  Acum 3 ani

  Respect doamnei kovesi

 58. Bruno Suster

  Bruno Suster

  Acum 3 ani

  Ii intreb pe unii la rand la rand la pensii santeti multumiti ei-- da de ar da o si pe asta da nu o anchtez pe lungu nu e la ipj bts pe serbanoiu ty prego please go go go in himmel

 59. Ovidiu Vecerdea

  Ovidiu Vecerdea

  Acum 3 ani

  la inchisoare cu CEI de la antena 3

 60. Cristian Perieanu

  Cristian Perieanu

  Acum 3 ani

  mai mult de nu pot sa va spun nu am auzit.

 61. Popa Cristian

  Popa Cristian

  Acum 4 ani

  In numele dreptati as trai cel mai sarac decat voi de la emisiune . Ce exemplu sunteti pentru copii vostri care intr - o zi vor afla de compromisurile facute cu buna stiinta sa se minta , sa se fure , corupte sustinuti de propaganda voastra . Adevarul va triumfa .

 62. Costi Iancu

  Costi Iancu

  Acum 3 ani

  Nu va lasa.ti d.na Kovesi.poporul este cu justitia

 63. Tractor Ion

  Tractor Ion

  Acum 4 ani

  ce frumos explici mai impresionat 🤣

 64. Ionel Tismanaru

  Ionel Tismanaru

  Acum 8 luni

  Informați vechi

 65. Ovidiu Schuster

  Ovidiu Schuster

  Acum 4 ani

  Doamna Kovesi 👍🇷🇴Vã doresc multã sãnãtate şi o carierã cât Mai lungã la DNA 👍

 66. Toxic

  Toxic

  Acum 3 ani

  Codruța Kovesi o femeie inteligenta.antena 3=fox news in USA

 67. Baza3

  Baza3

  Acum 3 ani

  4:15 cititi putin ce se intampla in vaslui pe banda neagra.

 68. Adrian Jurj

  Adrian Jurj

  Acum 4 ani

  Succes la cât mai multi corupți prinși.

  • Antonio Dura

   Antonio Dura

   Acum 3 ani

   TI SE PARE CA NU SE FURA DESTUL???

  • Antonio Dura

   Antonio Dura

   Acum 3 ani

   NE VEDEM PE 10 AUGUST ,,,,

  • Ivascu Constantin

   Ivascu Constantin

   Acum 3 ani

   Adrian dobitoc esti tu

 69. Ymx Ymx

  Ymx Ymx

  Acum 3 ani

  Și câteodată facem probe 😂😂😂😂

 70. Adriana Amalia

  Adriana Amalia

  Acum 3 ani

  bravo simpaticuta kovesi

 71. Vegan With Love

  Vegan With Love

  Acum 3 ani

  Mare, mare rușine pentru CCR că a decis revocarea doamnei Kovesi. Justiția e în interesul poporului, nu al politicienilor!

 72. Calin Bali

  Calin Bali

  Acum 11 luni

  Si fiorul.de basescu.va trebui.sa plătească.sa il Mînce viermi.de hot

 73. Marian Bucur

  Marian Bucur

  Acum 3 ani

  Te sustinem Laura!

 74. Mircea Moraru

  Mircea Moraru

  Acum 2 ani

  Cei care au dat like ,au dat like si pentru antena3 .Ati vazut ce usor se manipuleaza?Si au facut-o cu un scop.L-ati ghicit?

 75. Geta Nistor

  Geta Nistor

  Acum 3 ani

  Respect Maxim! LAURA CODRUTA KOVESI!! MULTA SANATATE SI PUTERE!!!

 76. Bruno Suster

  Bruno Suster

  Acum 3 ani

  Wow best vio ohh ce m ai ingropat doamne e flebetea mea te respect doamna ma rog in fiecare zi sa fiti bine sanatoasa daa ai verificat multe portocala dabija negulescu daa respect doamna

 77. Ioana Iolu

  Ioana Iolu

  Acum 3 ani

  la puscarie cu penali !legea sa fie egala pt toti nu pe cine aduce porcul mai mare!

 78. marian marin

  marian marin

  Acum 4 ani

  Desteapta femeie, RESPECT...Sa-i dea Dumnezeu sanatate.

  • Bogdan Perju

   Bogdan Perju

   Acum 3 ani

   marian marin was

  • Bogdan Perju

   Bogdan Perju

   Acum 3 ani

   marian marin has

 79. DICTATURA DRAGANISTAN LA PUȘCĂRIE !

  DICTATURA DRAGANISTAN LA PUȘCĂRIE !

  Acum 3 ani

  Iubesc D.N.A. 💕🇹🇩👈👏👏

 80. nicolae decebal

  nicolae decebal

  Acum 3 ani

  ..din interviu,nu am remarcat titlul de pe burtiera...dar la ce sa te astepti de la voi..?!

 81. HaiSaFacemCopii

  HaiSaFacemCopii

  Acum 4 ani

  Șmecheră rău Kovesi. Respect !

 82. Sorin Predator

  Sorin Predator

  Acum 4 ani

  Sintem alaturi de dvs doamna kovesii

 83. YoMakavely

  YoMakavely

  Acum 3 ani

  Care este mesajul pentru Liviu Dragnea?....

 84. Ratiu Em

  Ratiu Em

  Acum 3 ani

  Bravo Laura un ceda intimidarilor. Antena 3 gunoaie psd-ista

 85. Decebal Aurelian

  Decebal Aurelian

  Acum 3 ani

  Codruta esti eroina natiunii romane! Milioane de romani te sustin!

 86. Vlad *

  Vlad *

  Acum 3 ani

  Haznaua 3

 87. lucien basile bob

  lucien basile bob

  Acum 3 ani

  VIDANJA3 lei si 50 de bani !!!

 88. Valerica 100

  Valerica 100

  Acum 3 ani

  Bravo Maline fii tare.

 89. Daniel Ciobanu

  Daniel Ciobanu

  Acum 4 ani

  asta e cam lasa-ma sa te las

 90. kaka maca

  kaka maca

  Acum 4 ani

  Ca de obicei , haznaua3 minte , citatul de care vorbeste Fulga nu exista .

 91. Vasile Pop

  Vasile Pop

  Acum 4 ani

  Kovesi și tu ieșit pe o mina cu Dragnia

 92. Constantin Lisovschi

  Constantin Lisovschi

  Acum 3 ani

  Bravo LCK....Stima si resoect pentru Oameni Ca Dvs Noi Poporul Român suntem de partea Dvs ....Scapati Tara de Hoți

 93. Dany Dany

  Dany Dany

  Acum 3 ani

  Andreea Esca dupa o luna in Vaslui =)))))))))))))))))))))))

 94. P4trik corneanu

  P4trik corneanu

  Acum 3 ani

  B=

 95. GABRIEL IVAN FISHING

  GABRIEL IVAN FISHING

  Acum 3 ani

  E prieteni ei ?

 96. Manescu Ionut

  Manescu Ionut

  Acum 3 ani

  Asta e degeaba

 97. (Crazylord) B € C

  (Crazylord) B € C

  Acum 4 ani

  Bravo Laura A++++

 98. Gogule Zaziki

  Gogule Zaziki

  Acum 2 ani

  Corduta😘😘😘😘😘😍😍😍😍😍

 99. despotes despotes

  despotes despotes

  Acum 3 ani

  Cand mânca sorici cu el la k2 k14 nu era corupt??

 100. catalin voinea

  catalin voinea

  Acum 4 ani

  prezentatoarea mai are putin si nu mai incape in cadru...ca intreaga antena3

următor