Divertisment

Mercur Retrograd, ianuarie 2022. Cristina Demetrescu: Să calculăm mai atent când dăm bani

Mercur Retrograd, ianuarie 2022. Mercur intră din nou în retrograd, până pe 4 februarie. Este prima retrogradare din acest an.

Citește tot articolul pe Antena3.ro:
www.antena3.ro/horoscop/mercu...

Comentarii: 9 

 1. mari maria

  mari maria

  Acum 19 ore

  Ești singurul astrolog pe care îl urmăresc cu drag .te respect CRISTINA

 2. Cristi Daniel

  Cristi Daniel

  Acum 6 Zile

  Dacă voi ați pune mâna la muncă, nu ar retrograda și mai mult specia umană, mai ales analfabeții funcțional pe care ii exploatați.

 3. Alin Spineanu

  Alin Spineanu

  Acum 7 Zile

  Isaia 44 25.Eu zădărnicesc semnele mincinoşilor şi pe ghicitori îi fac să fie nebuni, ruşinez pe cei înţelepţi şi înţelepciunea lor o prefac în nebunie.

  • Alin Spineanu

   Alin Spineanu

   Acum 6 Zile

   @Daniela Tudor Deuteronom 17 2.De se va afla la tine, în vreuna din cetăţile tale, pe care ţi le va da Domnul Dumnezeul tău, bărbat sau femeie, care să fi făcut rău înaintea ochilor Domnului Dumnezeului tău, călcând legământul Lui, 3.Şi se va duce şi se va apuca să slujească altor dumnezei şi se va închina acelora, sau soarelui, sau lunii, sau la toată oştirea cerească, ceea ce eu n-am poruncit; 4.Şi ţi se va vesti şi vei auzi aceasta, să cercetezi bine şi de se va adeveri aceasta şi se va fi făcut urâciunea aceasta în Israel,5.Să scoţi pe bărbatul acela sau pe femeia aceea care au făcut răul acesta la porţile tale şi să-i ucizi cu pietre.

  • Daniela Tudor

   Daniela Tudor

   Acum 6 Zile

   Pfoaaaaa, ce tampenie, astrologia si alinierea planeyelor cred ca a avut-o si Isaia44.25 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

 4. Trecătorul Cristian

  Trecătorul Cristian

  Acum 6 Zile

  Dragi creștini, în aceste vremuri critice, Biblia ne spune că avem 3 eroi de urmat, pe Dumnezeu, Isus Hristos și Copiii lui Israel, ca exemple de urmat în viața noastră de zi cu zi. Dacă în rugăciunile tale nu ai primit răspuns la ,,, A fi vaccinat sau a nu fi vaccinat ,,,, înseamnă că te-ai grăbit în rugăciuni ,,,, dar nu este nimic pentru că Dumnezeu i-a trimis pe copiii lui Israel pentru noi Creștinii să-i urmeze! Dar ce vedeți ,, toți Copiii lui Israel sau Vaccinați ,, ,,,, așa că să urmăm exemplul Copiilor lui Israel și să ne vaccinăm! Dumnezeu să vă binecuvânteze că ați ales calea pe care trebuie să o urmăm cu toții!! Amin Aleluia. PS. crede si nu cerceta ! Pace tuturor !

următor