Divertisment

Mihai Trăistariu, factură uriașă la gaze

Celebrul cântăreț Mihai Trăistariu se declară șocat de factura pe care a primit-o la gaze naturale. Suma de pe factura artistului a explodat cu 350%.

Citește tot articolul pe Antena3.ro:
www.antena3.ro/show/mihai-tra...

Știri Antena 3, prima opțiune pentru știri online în timp real din Romania și din lume

Comentarii: 37 

 1. F GROUP CONSTRUCT

  F GROUP CONSTRUCT

  Acum 7 Zile

  Doamnă verificați facturile la Parlamentari 🤗

 2. PsihoЯobot

  PsihoЯobot

  Acum 7 Zile

  Mai Mihaita ...tu te plangi ? ...-ai cateva camere ,...cate camere peste 3 presupun si marisoare , case nu mai vorbim si nici nu ma intereseaza daca i posibilitate poti sa ai si un cartier,...-te priveste!...cum sa platesti mai baiatule 700 ron ...poate ai platit vara 700 ron sau poate ai visat...oricum nu vad de ce sa te plangi ca nu ai bani sau cum spui tu ca artistii in momentele acestea de panemie nu ati primit bani ....BA ati primit si chiar mii de euro ,fara sa faceti nik , plătiţi prin drepturi de proprietare intelectuală intelegi ce vreau sa ti explic....iar altii mai destepti sa u transformat in SRL uri ca sa nu mai platesca contributii la stat ...rupeti tu putin din banii ,pe care sunt convins ca ii detii si plateste ti ce ai consumat ...si nu mai iesi(ti)sa te (va) plangeti prin media! AVIZ AMATORILOR! Lasatii pe cei ce au cu adevarat nevoie de sustinere !

  • Cristian F

   Cristian F

   Acum 6 Zile

   Suntem cu toții în aceiași barcă. Dacă Mihai Trestariu plătește mai mult la curent și noi o sa plătim mai mult la facturi. Trebuie să ne unim și sa lăsăm odată bârfele pt ca nu ajuta la nimic.

  • Hardau Daniel

   Hardau Daniel

   Acum 6 Zile

   El se refera aici clar doar la scoala de muzica pe care o are si citi bani scoate din bisnisul asta . Spune clar ca daca muti bani de la un bisnis la altul acela nu mai e bisnis , adica cu un bisnis sa mergi pe minus . Asa ca are dreptate in privinta asta

  • Oprean Ioan

   Oprean Ioan

   Acum 6 Zile

   Păi la căsuța lui de 50 de mp ce săi faci, arătațil și pe badea Ion dintr-un sat oarecare care poate are o pensie de C. A. P, de colectiv sau colhoz, care trăiește de pe o zi pe alta. El nu este important, nu este,, vedetă " este un om echilibrat care-și chiverniseste sărăcia, nu se plânge la televiziuni că vezi doamne a ajuns la fundul sacului. În schimb aceste, nu le-aș nu-mi vedete postează vacanțe în locuri exotice, dau cu bani în stânga și-n dreapta. Trimiteți vedetele la bătrânica care are 15 lei, da 15 RON să o întrebe cât trăiește de bine, cât lux afișează, cred că are vilă cu vreo 7 camere, 3 băi și multe altele. Și este mulțumită cu viața pe care o duce.

 3. Dan Coras

  Dan Coras

  Acum 7 Zile

  Urmează Marea debransare

 4. Anita Stefy

  Anita Stefy

  Acum 5 Zile

  Si tataia si mamaia care au factura maj mare decat pensia? Ii inteleg pe artistii astia dar 70% din populatie e in cazul asta .... eu am factura dubla si consumul mai putin decat cel de anu trecut ....ar trebui sa faceti interviu cu toata populatia pana la urma...

 5. manolina fatu

  manolina fatu

  Acum 6 Zile

  Tu care ai atitea proprietati te plingi?Ce faceti voi cu atitea proprietati si bani?Va plingeti ca milogii .Sa va fie rusine.Nu declarati veniturile .Rageti pe o scena precum vitele , luati mii de euro si tot nu sinteti multumiti.Noi putem face nunti si fara voi care pretindeti sume colosale .Sa va fie rusine vuoa care va credeti artisti.

 6. Tăunu

  Tăunu

  Acum 6 Zile

  Ați găsit pe cine să-l plîngeți! De ce nu l-ați întrebat cîți bani cîștigă din chirii?

 7. Maria Elena

  Maria Elena

  Acum 6 Zile

  Paai domul Mihai toate sunt gândite bine..sa închidem tot...

 8. Travel, cars & food channel

  Travel, cars & food channel

  Acum 5 Zile

  Shok.

 9. Giocl Jmen

  Giocl Jmen

  Acum 6 Zile

  Asta se mirleste in gauaza așa plătește facturile in natura

 10. Ionela Teglas

  Ionela Teglas

  Acum 6 Zile

  Ai văzut dl cînd petreceai vacantele peste hotare era fain? asa trăim noi amărîți zi de zi tu măcar ai afaceri peste afaceri

 11. Snooze

  Snooze

  Acum 6 Zile

  saracele vedete ,dupa dani otil si oana roman acuma mihai traistariu.

 12. Vasile Fieraru

  Vasile Fieraru

  Acum 4 Zile

  Of tot plângăcios Mihai

 13. Bordeianu Cecilia

  Bordeianu Cecilia

  Acum 7 Zile

  A schimbat furnizorul nu.!....asta

 14. V.A. Ionescu

  V.A. Ionescu

  Acum 5 Zile

  HALOOOO....CE TE MIRI ?!.... ZI MERSI !.... ASTÄZI ESTE MULT MAI BINE CA MIINE. NU SE STIE NICIODATÄ DACÄ MAI APUCI ZIUA DE MINE. ATI AJUNS LA MILA LUI DUMNEZEU...ADICÄ V-A LUAT DRACU !!!

 15. R S

  R S

  Acum 5 Zile

  Tu te plangi ...ceilalti cu copii ce sa mai faca

 16. Andrew Mackowen

  Andrew Mackowen

  Acum 4 Zile

  Na ca Mihaita nu isi mai permite sa stea toata ziua in chilotei, va trebui sa isi puna hainute pe el, saracutul.

 17. Aurora Mustea

  Aurora Mustea

  Acum 6 Zile

  Bătae de joc .

 18. Viorica Ilie

  Viorica Ilie

  Acum 7 Zile

  Asa bataie de joc

 19. Florica Cipri

  Florica Cipri

  Acum 7 Zile

  factura aia este CADOU de la PNL -USR :))))

  • D D. D.

   D D. D.

   Acum 4 Zile

   De la PSD madam. Ei sunt la guvernare acum

  • Mario Lopez

   Mario Lopez

   Acum 7 Zile

   , 🤣👍

 20. Viorica Ilie

  Viorica Ilie

  Acum 7 Zile

  Jaf

 21. Corina Bursuc

  Corina Bursuc

  Acum 7 Zile

  Unul care muncește cinstit face ceva pt țară ăsta copiii viitorul țării ,nu se poate nemernicii vor să distrugă tot nu nu nu

 22. Trecătorul Cristian

  Trecătorul Cristian

  Acum 6 Zile

  Dragi creștini, în aceste vremuri critice, Biblia ne spune că avem 3 eroi de urmat, pe Dumnezeu, Isus Hristos și Copiii lui Israel, ca exemple de urmat în viața noastră de zi cu zi. Dacă în rugăciunile tale nu ai primit răspuns la ,,, A fi vaccinat sau a nu fi vaccinat ,,,, înseamnă că te-ai grăbit în rugăciuni ,,,, dar nu este nimic pentru că Dumnezeu i-a trimis pe copiii lui Israel pentru noi Creștinii să-i urmeze! Dar ce vedeți ,, toți Copiii lui Israel sau Vaccinați ,, ,,,, așa că să urmăm exemplul Copiilor lui Israel și să ne vaccinăm! Dumnezeu să vă binecuvânteze că ați ales calea pe care trebuie să o urmăm cu toții!! Amin Aleluia. PS. crede si nu cerceta ! Pace tuturor !

următor